Bar Copine 2.0

Verbouwen en inrichten van een conceptstore, gesloten bebouwing te Lokeren, 2017

Na de opening van de eerste Bar Copine in 2015 (aan de Durmelaan - nu de Take-away), werd MAN architecten opnieuw gevraagd door Xavier Maes en Kim Merz om de tweede vestiging in te richten. Ditmaal gingen we aan de slag op de Markt van Lokeren, in een gloednieuw pand, ontworpen door TOOP architectuur en stond het team achter DIFT opnieuw in voor het grafisch design.

In het pand op de Markt kan Kim haar interieur-ei beter kwijt. Nu is Bar Copine een rasechte conceptstore vol design, interieuraccessoires (Hay, Serax, House Doctor,..), kledij (Clio Coldbrenner, Oh My Bag,…) en verzorgingsproducten waar je óók iets kan eten en drinken. Je kan er zelfs een workshop of een meeting organiseren. Een echte totaalbeleving.

Het interieur van Bar Copine oogt minimalistisch: strakke lijnen, licht hout en Scandinavisch design zijn alom tegenwoordig. Dat clean gevoel gaat hier wel hand in hand met een wirwar van kleurrijke stoelen, grappige quotes en oog voor detail. Door het gevarieerde interieur kan je je verbeelding gemakkelijker laten spreken en zo ook ontdekken wat er nu precies in je eigen interieur mogelijk is – ideaal voor de inspiratiezoekers dus!

Bar Copine (Shop & Bar) - Markt 71 - 9160 Lokeren - +32 (0)9 273 90 99 - info@barcopine.be - https://www.barcopine.be

Fotograaf: Nouchka De Maeyer