DONDER

verbouwen van een eengezinswoning, 2019

KUNST IN HUIS

Inrichten van een woning

Voor kunstenaarsduo Ullrike en Sander gingen we aan de slag in hun woning in de Walburgstraat.  

Leven gebeurt op de eerste verdieping.  Slapen op de tweede.  Sander z'n atelier krijgt alle aandacht op het gelijkvloers.  De keuken mocht ruim zijn, de kern van de woning, waar gekookt, gelezen, gepraat kon worden ...  Muziek luisteren wat computeren gebeurt in de aanpalende zithoek.  De kunst was om voldoende licht binnen te krijgen en de bewoners toegang te geven tot de daken.  Het pand beschikt namelijk niet over een tuin.

Door te werken met lichte kleuren en natuurlijke materialen creëerden we een zee van ruimte waar de zon met plezier binnen straalt.

Een plek die energie geeft, midden in de stad, een perfecte cocon.