WANTED LAW SINT-NIKLAAS

inrichten van een advocatenkantoor, 2019

Toen Pieter Pauwels en Joachim Vanspeybrouck van respectievelijk Pauwels en Speyk advocaten besloten hun krachten bundelden hoorde daar een nieuwe identiteit bij.  De naam werd WANTED LAW, de kleur werd groen - fluogroen nog wel.  Dat gegeven kregen we, alsook een casco volume in Sint-Niklaas van zo'n 350 vierkante meter groot.

Een volume dat ons tot nadenken bracht ... de hoogte van het pand was niet optimaal, alsook de verdeling van de ramen ... bovendien was het programma uitgebreid!  10 individuele kantoren voor de advocaten, 2 vergaderruimtes, een multifunctionele ontvangsruimte, een seminarieruimte, een ontmoetingskeuken en vooral veel berging en archiefruimte.

We gingen aan de slag en werkten vooral rond akoestiek, een aangename flow vooral zowel de medewerkers als de cliënten en streefden naar daglicht voor iedereen.  De materialen werden subtiel afgestemd op de huisstijl wat het kantoor tot een harmonieuze eenheid brengt.  

WANTED LAW staat gekend als een hedendaags, creatief en grensverleggend kantoor.  De inrichting mocht navenant zijn.  Het teletubbie plafond doet dat alle eer aan.

Wanted law – Van Havermaetstraat 36 - 9100 Sint-Niklaas - www.wanted.law
Fotograaf: Katoo Peeters